Candidatures contra el feixisme i la xenofòbia: Actes locals, dv 15-M · #NoVotisPxCX

Eleccions municipals: contra el feixisme i la xenofòbia a cada municipi: actes locals, divendres 15 de maig, 19h

El passat dijous 7 de maig, UCFR va celebrar un acte simbòlic a Plaça Sant Jaume, Barcelona, on representants de les diferents forces progressistes es van comprometre a rebutjar el feixisme i la xenofòbia durant i després de la campanya electoral. (Compromís signat; Vídeo reportatge de l’acte; i fotos.)

Seria molt bo que s’estengués aquesta iniciativa a la resta del país, sobretot als municipis on es presenten candidatures feixistes o xenòfobes. (Llista de candidatures feixistes)

Per això, proposem que s’organitzin breus actes semblants davant els ajuntaments el divendres, 15 de maig, per exemple a les 19h, perquè les candidatures de cada localitat se sumin públicament a la declaració contra el feixisme i la xenofòbia.

On UCFR encara no existeix, animem a qualsevol persona o entitat interessada a prendre la iniciativa per organitzar-ho, posant-se en contacte amb les diferents forces progressistes del municipi.

Si us plau, informeu-nos de les convocatòries locals (hora i lloc exactes, persona de contacte), perquè en puguem fer un llistat. El propi divendres, intentem aconseguir el màxim nombre de imatges de la unitat local contra el feixisme i el racisme. (Feu-nos arribar fotos, i passeu-les per Twitter amb #NoVotisPxC )

Web d’UCFR: https://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com

Bloc per a aquesta campanya: https://novotispxc.wordpress.com

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s