Ds 9A: Assemblea UCFR · 80e aniversari Olimpíades Populars

Dissabte 9 d’abril, 10h · Assemblea general d’UCFR · Preparem el 80e aniversari de les Olimpíades Populars de 1936

Lloc: Centre Social de Sants, Olzinelles 30, Barcelona

El dissabte 9 d’abril, a les 10h celebrarem una assemblea molt important en dues parts.

10h-12h Preparem el 80e aniversari de les Olimpíades Populars de 1936

Davant la celebració dels jocs olímpics de 1936 a l’Alemanya nazi, a Barcelona es van preparar les Olimpíades Populars, però aquestes no es van celebrar mai. Ho va impedir l’aixecament feixista del 19 de juliol. Aquest any, el 80e aniversari, es mira d’organitzar una sèrie d’actes esportius, culturals i polítics, al llarg d’uns mesos, començant a mitjans de juliol a l’Estadi olímpic.

Per aquest motiu, es demana la màxima assistència en aquesta reunió d’entitats de tota mena —esportives, veïnals, juvenils, socials, culturals, polítiques…— que tinguin interès en ajudar a organitzar aquestes activitats.

12h-14h Assemblea general d’UCFR

Tenim molts temes per tractar, com ara: avaluació de la manifestació del 19M; situació de la gent refugiada amb l’acord de la UErgonya amb Turquia; nou auge de la islamofòbia després dels recents atemptats a Brussel·les; els diversos intents de reorganitzar-se per part de diferents fragments de PxC…

Convidem a tota la gent que participa a la part sobre les olimpíades a quedar-se per a la resta de l’assemblea.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s