Fòrum Social contra la Islamofòbia i tota mena de racisme, 2021

Des del diumenge, 6 de juny fins al dissabte 12 de juny, de 2021

Programa del Fòrum

Registra’t aquí

Online/presencial

Les persones que pensen que la islamofòbia i els altres racismes no els afecten, s’equivoquen.

L’auge actual de racisme i de l’extrema dreta és una amenaça per a tothom. Hem de respondre amb la ferma defensa de la convivència i dels drets civils per a tothom. No permetem que s’estigmatitzin els i les nostres veïnes.

Aquesta és la cinquena edició del Fòrum. L’any passat no es va celebrar. Enguany es farà de manera híbrida, amb sessions online i alguns actes presencials i descentralitzats.

Portem retard amb l’organització però ja tenim un programa interessant, amb encara més detalls per anunciar properament.

Tindrem tallers que tracten el racisme al sistema educatiu; els mitjans de comunicació; la islamofòbia de gènere; l’ús i abús de “delictes d’odi”; el racisme anti-asiàtic; l’antisemitisme; la romafòbia/antigitanisme; rap i racisme…

L’acte inaugural inclourà una obra de teatre contra la islamofòbia realitzada pel Forn de teatre Pa’tothom: “La insuportable banalitat del tema”.

Ja hem publicat el programa provisional, que anirem actualitzant.

Enviarem els enllaços per a les sessions online a les persones inscrites.

El Fòrum és producte de la feina d’entitats i persones molt diverses, dins el marc d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme. Encara queden detalls per concretar: si vols ajudar a participar a la preparació del Fòrum, ho pots fer; és més, t’animem a sumar-te a la feina. Ho pots indicar al formulari d’inscripció.

facebook
Esdeveniment a Facebook

Aquest Fòrum és part de la campanya #StopIslamofòbia que duu a terme Unitat Contra el Feixisme i el Racisme des de fa bastants anys.

Web del moviment ampli i unitari contra l'extrema dreta