Impulsen un moviment a Internet contra Plataforma per Catalunya

ElSingulardigital.cat

Representants i membres d’entitats, sindicats i partits polítics han impulsat un moviment a Internet per aturar Plataforma per Catalunya (PxC). L’objectiu d’aquest col·lectiu és la lluita contra el feixisme i evitar que el partit polític liderat per Josep Anglada aconsegueixi més vots en les properes cites electorals. Entre els signants inicials d’aquesta iniciativa es troben el president de la Junta Islàmica Catalana, Abdennur Prado; el de Sodepau, Josep maria Navarro, membres dels sindicats CC.OO., CGT i UGT i membres i militants d’ERC, ICV i EUiA. A través d’un blog i un grup a Facebook, Unitat contra el Feixisme ha fet una crida a les entitats perquè s’adhereixin i organitzar protestes al carrer.

Al seu blog, la campanya considera que PxC “representa una amenaça molt greu per a la convivència” i afegeix que el creixement electoral d’aquest partit fa “augmentar els atacs racistes al carrer i fomenta el discurs racista” a l’espai polític i social.

En el seu escrit inicial, els impulsors expliquen que busquen crear una gran mobilització popular, capaç de connectar amb el moviment veïnal i sindical i amb el fort teixit associatiu per convocar àmplies protestes i actes popular. “Hem de fer valer el fet que som majoria la gent que rebutgem els feixistes i les seves idees”, afegeixen.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s