El barri de les Corts ha plantat cara al feixisme

Diumenge 13 de novembre: El barri de les Corts ha plantat cara al feixisme

Davant l’acte central celebrat a les 12h a l’Hotel NH Constanza de la campanya electoral del partit xenòfob i racista “Plataforma per Catalunya”, gairebé un centenar de veïns i veïnes de Les Corts s’han concentrat per fer sentir la seva veu i cridar ben alt que ni a Les Corts ni a enlloc, el feixisme no serà mai ben rebut.

L’organització política liderada pel franquista Josep Anglada, ha convidat representants de l’ultradreta europea com el flamenc Filip Dewinter, nazi confés que ha fet homenatges a les SS, i l’austríac Johannes Hübner.

La concentració ha estat una mostra de rebuig a la ideologia feixista, racista i nazi que aquests personatges representen i del descontentament envers la cadena d’hotels NH per acollir aquest acte. Amb pancartes on s’hi podia llegir “Les Corts és un barri antifeixista” i “No volem feixistes ni a Les Corts ni enlloc” els manifestants han resistit sota la pluja i han demostrat estar per sobre les provocacions dels assistents a l’acte mantenint una actitud pacífica i unitària en tot moment.

El dispositiu policial dels Mossos d’Esquadra estava llest hores abans de la celebració de l’acte i constava de diversos furgons i policies de paisà que s’han mantingut al vestíbul i l’entrada de l’Hotel quan els participants i assistents començaven a arribar, participant de la total impunitat amb la que compten aquests feixistes, que es salten totes les regles del joc democràtic.

Diverses entitats del barri (en total quinze en les què hi consten entitats polítiques, culturals, veïnals i educatives) han donat suport a la concentració liderada pels veïns i veïnes que només han deixat els xiulets i les cassoles per poder cantar tots junts i amb força “L’Estaca”. La resposta de Josep Anglada: “rates de cloaca”.

Aquest cop PxC no ha passat impune per Les Corts, un barri que ha respost amb contundència contra el feixisme, que ha plantat cara als que l’acullen i que aposta per la construcció de barris alliberats de la intolerància i l’odi racista que promouen aquestes organitzacions polítiques.

Perquè segur que tomba, aquesta vegada els feixistes no passaran!

Unitat contra el feixisme i el racisme les Corts

Entitats adherides:
Ateneu Popular de les Corts
Diables de les Corts
La Repúbli-k de l’Avern
Casal de Joves el Racó
ERC
JERC
SI les Corts
CUP les Corts
JSC les Corts
Plataforma d’entitats Infantils i Juvenils de les Corts
Les Corts CC
Equip de Bèlit els Panarres
Agrupament Escolta el Pi de les Corts
Comissió de festes de can Rosés- Les Corts
Assemblea de barri de les Corts

Per més informació contacte a: ucfr.lescorts@gmail.com

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s