Comunicat d’UCFR, 31-03-12; Tanquem el centre nazi al Clot

Aquest matí, UCFR ha acordat una sèrie d’activitats per demanar el tancament del “centre social” nazi del C/ Independència 333, al barri barceloní del Clot-Camp de l’Arpa.

La 2a assemblea de la campanya s’ha celebrat al barri, amb la participació d’entitats molt diverses del districte i de la resta del territori.

S’ha acordat convocar una manifestació unitària el dissabte 21 d’abril, a les 11h, des del Mercat del Clot, fins al Mercat de la Sagrada Família.

Durant les properes setmanes, s’anirà ampliant el teixit social als barris, per conscienciar la gent respecte a la naturalesa feixista d’aquest centre, amb octavetes, cartells, etc.

Després de l’assemblea, s’ha realitzat una cassolada prop del centre nazi, amb la participació de vora un centenar de persones, incloent-hi veïnat del mateix carrer. Un grup del centre s’ha apropat a la cassolada amb actitud provocadora, i amb la cara tapada. Han fet fotos de les cares de la gent a la cassolada des de darrere dels Mossos. Una persona del centre ha increpat un integrant d’UCFR. Un grup de feixistes ha vingut corrents amb actitud agressiva, però els i les participants a la cassolada no han respost a la provocació.

UCFR també ha acordat sumar-se al crit gairebé unànime contra l’agressió nazi de fa una setmana a Manresa, que va deixar un menor d’edat en coma a la UCI, i que va ferir greument altres dos nois. Segons li consta a UCFR, l’únic partit que ha evitat condemnar l’agressió és Plataforma per Catalunya (PxC). S’ha de destacar que un regidor de PxC a Manresa és un antic skin nazi. També cal destacar la implicació de skins nazis al local del C/ Independència 333.

Durant les properes setmanes, el barri del Clot, i altres barris propers, s’ompliran amb la consigna, “No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc”.
UCFR, El Clot, 31 març de 2012

Notes rebudes després d’emetre el comunicat:

Afegim les notes que ens han enviat dues persones d’UCFR que confirmen –una vegada més– la naturalesa feixista d’aquest centre i dels seus integrants.

1. Un “performance” nazi:
“Si voleu una prova més que son feixistes: El “numeret” que han fet aquest matí, disfressats i ballant, es diu Hard Bass.

Un exemple de Madrid: http://www.youtube.com/watch?v=xXyWk7DvhGI
Porten màscares (una d’elles d’Adolf Hitler) i fan el tonto, igual que aquest matí. Al final, tots fan una salutació nazi.

Al seu blog, Alberto Ayala (declarat Anti-Antifa; és a dir, feixista) explica què es el Hard Bass i presenta un centre social feixista de Madrid que es diu “Vieja Escuela Madrid”:
http://albertoayaladecantalicio.blogspot.com.es/2011/07/hard-bass-madrid.html

PD: La paraula “inconformista” que fan servir per totarreu ve directament del grup feixista italià, Casa Pound.

2. Intent d’agressió al Clot aquesta tarda; missatge d’un veí del barri:
“Hola…despues de que se acabase la cacerolada vecinos del barrio informan que los enmascarados, ya con la cara al descubierto y en grupo, han salido del local y con actitudes chulescas han subido por la calle Independencia y a la altura de Freser han hecho un amago de perseguir a alguien, para proseguir a continuacion hasta Corcega desde donde han continuado direccion 2 de Maig. Se podria interpretar que despues de hacer el payaso con sus disfraces han tenido necesidad de demostrar su “HOMBRIA EN GRUPO” y al mismo tiempo intentar asustar al vecindario para que no participe en proximas movilizaciones.

Creo que su actuacion ha demostrado sus verdaderas intenciones y no han tenido paciencia para disimular con lo que se delatan antes de empezar sus actuaciones mas radicales.”

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s