Nota de premsa: Acte unitari: 12 d’octubre, res a celebrar

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, conjuntament amb moltes altres entitats en el marc de la plataforma “12 d’octubre, res a celebrar”, organitza un acte unitari demà, dissabte 12 d’octubre, a les 19h a la Plaça de la Mercè, Barcelona.

Els lemes de l’acte són “No a la impunitat del feixisme. Contra el genocidi i el racisme. Per la sobirania dels pobles. Per la convivència en la diversitat.”

L’acte consistirà en parlaments, actuacions artístiques i mostres de cultura popular.

Participaran, entre altres: l’actor, Sergi López; la Presidenta d’Amical Mauthausen, Rosa Toran; els músics, Quico Pi de la Serra i Amadeus Casas; l’activista amb Amèrica Llatina, Gabriela Serra; el cantautor, Feliu Ventura; el periodista, David Bou; la cantautora Meritxell Gené; i l’acte culminarà amb Bella Ciao i L’Estaca, a càrrec del cantautor catalano-palestí, NaVil.

Les adhesions a l’acte abarquen un ventall molt ampli de moviments socials i polítics; al final s’adjunta la llista fins al moment.

Acte unitari: 12 d’octubre, res a celebrar

No a la impunitat del feixisme!

* Contra el genocidi i el racisme

* Per la sobirania dels pobles

* Per la convivència en la diversitat

Dissabte 12 d’octubre, 19h, Plaça de la Mercè, Barcelona

Parlaments: Sergi López; Gabriela Serra;Rosa Toran; David Bou.

Actuacions: Quico Pi de la Serra i Amadeu Casas; Mertixell Gené; Feliu Ventura; Sandra Redher; NaVil; Tarqueada Pukaj Wayra; Toteva Rapanui; Sayariy Urus.

Adhesions

Alerta Solidària · Alternativa Jove · Amical de Mauthausen i altres camps · Arran · Assemblea Antifeixista per Grècia · Assemblea Bolivariana de Catalunya · Associació de Planificació Familiar de Catalunya i Balears · Candidatura d’Unitat Popular · Centre euro-àrab · Col·lectiu Maloka · Comissions Obreres de Catalunya · Consell de Joventut de Barcelona · Coordinadora Obrera Sindical · Creación Positiva · Dones amb Iniciativa · En Lluita · Endavant, Organització Socialista d’Alliberament Nacional · Esquerra Republicana de Catalunya · Esquerra Unida i Alternativa · Fedelatina · Federació d’associacions de veïnes i veïns de Barcelona (Favb). · Gatamaula, col·lectiu de dones feministes · IAC · Iniciativa per Catalunya Verds · Ítaca, Organització Internacionalista dels Països Catalans · Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya · Joventut Socialista de Catalunya · Joves d’Esquerra Verda · Kataribartolina-Bartolina · L’Aurora, organització marxista (POR) · Manresa Antifeixista · Mujeres Palante · Observatori per l’Autonomia i els Drets dels Pobles Indígenes a Colòmbia · Plataforma pel dret a no ser prostituïdes · Plataforma unitària contra les violències de gènere · Pukaj Wayra · Red Solidària Barcelona · Revolta Global – Esquerra Anticapitalista · Sayari Urus · Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans · SOS Racisme Catalunya · Tots Fem Bages · USTEC·STES

cartell_12o_unitari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s