No a les intromissions judicials de l’extrema dreta

Com a Unitat contra el Feixisme i Racisme, fem aquest comunicat públic per demanar la incapacitació del partit d’extrema dreta VOX com a acusació popular en els judicis contra persones que promouen la independència de Catalunya.

A UCFR hi ha adherides entitats de tota mena i no ens posicionem respecte el sobiranisme de Catalunya. L’antifeixisme és cosa de totes i tots, i la gent antifeixista ha de provenir de diversos camps ideològics. Però el que no podem deixar passar és que un partit de l’extrema dreta, on hi militen diversos personatges obertament feixistes, estigui exercint d’acusació en aquest o en qualsevol altre judici.

Si cridem que hem de fer cordons sanitaris a l’extrema dreta (darrerament sobredimensionada amb VOX) a tots els carrers i places d’arreu de l’Estat espanyol, també hem de cridar ben fort que no els volem a cap estament oficial.

Tampoc podem deixar de mencionar que, el primer dia de judici, líders d’organitzacions obertament feixistes i identitàries com “Hogar Social Madrid” i la Falange han estat protestant davant de familiars dels presos polítics i les organitzacions que els acompanyaven (la gran majoria d’aquestes adherides a UCFR) amb absoluta impunitat policial.

Demanem que les autoritats competents deneguin aquests privilegis a VOX durant els mesos que durin els judicis.

Us esperem a totes i tots el 23 de març a una gran manifestació contra l’extrema dreta a la ciutat de Barcelona, i us animem a seguir encerclant dia rere dia les paradetes que munti als nostres carrers!

No Passaran!

Unitat contra el Feixisme i Racisme
Barcelona, 13 de febrer de 2019

One thought on “No a les intromissions judicials de l’extrema dreta”

  1. Me parece muy bien y mucho mejor si se traslada esto a nivel estatal y la denuncia se amplia a todo el estado, el fascismo nos atañe a todos y todos hemos de frenar esto, la unidad es imprescindible en esta lucha,
    Salud

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s