Declaració en suport a la manifestant empresonada

Tota la nostra solidaritat amb la companya Rut

El dissabte 30 de març es va organitzar una manifestació rebutjant la convocatòria del partit d’extrema dreta VOX. La jornada va costar set detencions. L’endemà es va comunicar que una de les detingudes, la companya Rut, restava, i resta, sota presó provisional sense fiança.

Des d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme volem:

– Expressar tota la nostra solidaritat amb la companya Rut, els seus familiars, amigues, amics i persones del seu entorn.

– Comunicar el nostre suport a les iniciatives populars que estan sorgint per acompanyar el cas i exigir la seva llibertat. Tanmateix, animem a participar a tothom de les mostres de suport que s’organitzin.

– Denunciar la mesura judicial excessiva i la impunitat de l’extrema dreta i els grups neonazis als nostres barris, pobles i ciutats. Malgrat són ells qui utilitzen armes blanques i malgrat s’han comptabilitzat nombroses agressions, la repressió segueix dirigida a perseguir el moviment antifeixista.

– Sol·licitar una reunió formal amb el Conseller Buch per exigir una explicació i denunciar la repressió que s’està executant contra l’antifeixisme

–  Demanem a les administracions públiques:

  1. La investigació de denúncies  contra la vulneració de drets fonamentals per part de funcionariat.
  2. L’ aplicació del màxim grau de mesures disciplinàries, fins a la inhabilitació judicial per a exercici de la funció pública
  3. La investigació, i la corresponent depuració, de les organitzacions, publiques i/O secretes, de l’extrema dreta dins el funcionariat, de forma especial amb funcionariat i comandaments als cossos judicials i policials. Una mesura absolutament necessària per tallar de socarrel l’ opció que esdevinguin en milícies i grups criminals organitzat, tal com ens indica l’ experiència i l’ observació internacional.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes

Unitat Contra el Feixisme i el Racisme
4 d’abril de 2019

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s