Esport Sí – Racisme No: #21MProuRacisme

L’esport català crida a la manifestació del 21 de març de 2020, amb motiu de la jornada de l’ONU contra el racisme i dins el marc de la crida internacional de #WorldAgainstRacism.

Signeu la crida aquí

L’auge del racisme i l’extrema dreta són una amenaça per a la gran majoria de la població. Si permetem que ataquin impunement un col·lectiu avui, demà serà un altre, i l’endemà un altre més. Així que, per motius tant d’interès propi com per solidaritat, hem de respondre a la pujada de l’odi amb una defensa ferma i unitària dels drets de totes les persones, sense discriminacions ni exclusions.

El racisme, la islamofòbia, l’antisemitisme i l’antigitanisme s’agreugen per tot arreu i com a resultat, presenciem un augment preocupant dels crims d’odi, i un augment preocupant de les actituds racistes en el mon de l’esport arreu del món inclosa Catalunya.

Des del mon de l’esport, rebutgem el racisme, el social, l’esportiu, a les grades i als equips, i l’institucional i tota forma de racisme i intolerància. Ens solidaritzem amb les persones refugiades i migrades, i particularment la gent jove migrada, que està subjecta a una terrible campanya de criminalització.

Exigim drets per a tothom i tractem les altres persones com voldríem que ens tractessin a nosaltres.

#ProuRacisme!
#StopVOX
#StopIdentitaris
#NoPassaran, per un món sense racisme

#Esport Català contra el Racisme

esportsi_racismeNo_imatge_text_costat_b.png

One thought on “Esport Sí – Racisme No: #21MProuRacisme”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s