Antisemitisme: què és i com el podem combatre?

Tallers Bloc 1: 12.00-13.45h

Aquest taller el coordina el grup Salam Shalom Barcelona.

Expliquen: “som una iniciativa impulsada per persones musulmanes, jueves i altres, amb l’objectiu d’encarar juntes l’antisemitisme, la islamofòbia, i la discriminació racial i religiosa en general. Aposten per la construcció d’una imatge de l’islam i del judaïsme que transmeti unió, solidaritat, inclusió i obertura envers l’altre. S’oposen al discurs racialitzador i estigmatitzador que perpetua la desconfiança i la tensió, i que genera l’exclusió social i institucional de les minories, i creuen profundament en el diàleg interconfessional, intercultural i per la bona convivència.

En aquest taller sobre antisemitisme els membres de Salam Shalom Barcelona posaran a prova els vostres coneixements sobre judaïsme, i analitzareu l’evolució dels tòpics sobre els jueus al llarg de la història, també s’explicarà què tenen en comú els arguments islamòfobs i antisemites.”

Aquest taller serà dinamitzat per:

Rokayah Navarro García, doctora en Història Contemporània i Investigadora. Docent en cursos relacionats amb el món actual i els conflictes, el Pròxim Orient i les revoltes àrabs, el conflicte entre Israel i els palestins, entre d’altres. Membre de Salam Shalom.

Camila Regalado Piastro, activista i membre de Salam Shalom.

 

Boto_tornar

Web del moviment ampli i unitari contra l'extrema dreta