Acte de cloenda – Actuacions artístiques

 Rosa Sánchez

Rosa Sanchez

Gran cantautora originària de Costa Rica, ara canta i participa a les lluites des del Raval:

Rosa Sánchez es un referente de la música latinoamericana en Barcelona. Nacida en San José Costa Rica, a la edad de 15 años se inicia en la música como parte de la tradición familiar, su principal escuela la obtuvo a lo largo de Sur y Centro América hacia donde partió con el objetivo de aprender, conocer sobre instrumentos y géneros musicales de distintas regiones.

Esto le ha dado a esta cantante un extenso bagaje en su repertorio musical que aporta un valioso sentido de la canción popular a través de una voz de gran presencia y un amplio registro con el que logra transmitir gran sensibilidad y emoción en su canto.

En Europa ha actuado en ciudades como Roma, Torino,Viena, Berlín, Leipzig, Bilbao, Pamplona, Cádiz, Murcia, Menorca, Teruel, Melilla, La Mancha, Madrid, Barcelona etc; además de su larga trayectoria por Latinoamérica donde ha actuado en más de 12 países.

Compositora y músico Latinoamericana que además vive la música como medio de expresión y sencibilización por la defensa de los Derechos Humanos.

Web: https://www.rosasanchezmusica.com/

Facebook: https://www.facebook.com/rosasanchezmusica/

Canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCfTTS2Pty1kE-f3UvMQEqQQ

The Kidchen

Kidchen_alt.jpg

KIDCHEN és un grup que està format per una enorme pluralitat de veus, idees, sentiments, que canten les seves lletres de poesia crítica social i política.

Jovent que parla, canta, recita, pensa.

Des del seu origen, el que ha caracteritzat el rap i la cultura Hip Hop, de la qual forma part, és la seva condició de marginalitat, perquè sorgeix d’un segment social oprimit i segregat que porta forts estigmes socials. Per tant, per integrar un marc socio-polític desigual i lluitar contra les injustícies creades per aquest sistema, el rap representa una forma de resistència orientada a la “trans (formació) de les realitats locals” i globals, mitjançant “pràctiques lingüístiques” (ALIM, 2009, p.11).

Canal de YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCrI8WYmla3kHf4Vhx7rmCIw

Ifsan

Ifsan

Ifsan és un projecte que va néixer a Barcelona però amb arrels a l’Àfrica, el desert del Sàhara i la cultura Amazigh, integrat per músics africans i europeus que tracten de re-interpretar i re- vitalitzar una de les tradicions musicals més antigues del món.

Ritmes i harmonies que conviden a ballar, celebrar la vida, missatges de pau i amor, llibertat i igualtat i un intent de construir (més bé re-construir) un pont d’enteniment i comunicació entre Àfrica i Europa, Àfrica i el món…

Radouan Zahir: Guitarra i veu

David Herrero : Guitarra

Alberto López : Baix

Enric: Percussions i cors

Brahim Ait Elhaj: Percussions i cors

https://soundcloud.com/ifsan

https://open.spotify.com/album/6bSRpJIDfzChFqnrO8p2b8

https://es-es.facebook.com/IfsanMusic/

 

Arjan Álvarez Beltrán Slammer

IMG-20180503-WA0020

És un habitual de les competicions poètiques conegudes com Slams, que ha guanyat en diferents ocasions.

Arjan Álvarez Beltrán (Santa Fe de Bogotà, 1997) és un estudiant del doble grau en Economia i Filosofia que des de molt petit es va sentir atret per la paraula rimada: primer en forma de rap, i va entendre la necessitat d’una lírica compromesa i coherent; segon, a través de la poesia, que li va enlluernar en forma i fons. Va estudiar al Liceu italià de Barcelona, ​​on la literatura es va allotjar en el més profund del seu ésser.

Lastres tras cuatro lustros es su primer poemario.

Compreu-lo i gaudiu de la seva poesia!

Article sobre l’Arjan Álvarez

“Poetry slam, el arte de hacer crítica social” https://www.metropoliabierta.com/latinoamerica/colombia/poetry-slam-arte-critica-social_4974_102.html

Web editorial

https://edicionescarena.com/autores/autor/arjan-alvarez-beltran/

Un tastet de Slam Poetry amb l’Arjan:

Boto_tornar

Web del moviment ampli i unitari contra l'extrema dreta