No volem actes feixistes a Les Corts ni enlloc

Ens ha arribat la informació que es proposa celebrar un acte feixista en un hotel de Les Corts, el proper diumenge 13 de novembre. S’ha preparat aquest model de missatge de protesta per enviar a l’hotel.

També s’està parlant d’una possible cassolada veïnal prop de l’hotel —contra el feixisme, i en defensa de la democràcia i la convivència— si l’acte segueix endavant.

Pel moment, agrairíem que s’enviessin missatges a l’hotel a nhconstanza@nh-hotels.com, amb còpia a ucfr.sants@gmail.com.


Hotel NH-Constanza C/ Deu i Mata, 69-99. 08029 Barcelona Tel. 93 281 1500 | Fax: 93 410 0335 | E-mail: nhconstanza@nh-hotels.com

A l’atenció de l’Hotel NH-Constanza,

El diumenge, 13 de novembre, a les 12h, el partit polític Plataforma x Catalunya, liderat pel Sr. Josep Anglada, té programat un acte polític a les instal•lacions de Hotel NH-Constanza, amb la participació anunciada de delegacions de partits feixistes i d’extrema dreta de diversos països europeus.

Amb aquesta nota, voldríem transmetre’ls el nostre malestar i indignació per la cessió de les instal·lacions de l’Hotel NH-Constanza a Plataforma x Catalunya i al Sr. Josep Anglada per la realització de qualsevol tipus d’acte, ja que és de sobres coneguda la política racista, xenòfoba i excloent que practica aquesta organització allà on ha tingut presència. També ens agradaria recordar-los el passat polític del Sr. Anglada com a dirigent del partit franquista Fuerza Nueva, així com la declaració d’intencions que es pot veure en aquest vídeo amb càmera oculta (http://www.youtube.com/watch?v=Ju7rHmW0fqA).

Per aquests motius, i per a conservar el bon nom de l’empresa, els preguem encaridament que retirin la concessió de les seves instal·lacions i que s’anul·li l’acte feixista que tenen previst realitzar PxC i el Sr. Anglada. La realització d’un acte d’aquestes característiques a les seves instal·lacions, els marcaria d’ara endavant com una empresa de convivència amb les idees del racisme i la xenofòbia.

Atentament,

One thought on “No volem actes feixistes a Les Corts ni enlloc”

  1. Em quedo amb la frase que Richard Bach ens regala al llibre Joan Salvador Gavina: “Tens la llibertat de ser tu mateix, veritablement tu, aquí i ara, i res pot interposar-se al teu camí.” (http://diccionaricultural.wordpress.com/2011/09/10/richard-bach-atrevir-se-llibertat-ser/) Crec que feixisme i racisme representen just tot el contrari al que hauria de representar la llibertat, i això en ple segle XXI i amb el passat que ha sofert aquest país, se’m fa molt difícil de creure.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s