Assemblea general d’UCFR · ds 28-G, 11h · CS Sants

Assemblea general d’UCFR per tal de plantejar noves estratègies davant el feixisme i el racisme.

L’inici de l’any ha estat molt intens cap de setmana de Reis… Primer la tràgica notícia de la mort d’una persona al CIE de Barcelona, després vam sentir les lamentables declaracions d’un regidor de CiU —que manté el càrrec malgrat fer eco de les opinions de Josep Anglada.
Als últims dies, hem vist com la inauguració d’un centre feixista a Barcelona es va aturar gràcies a una forta campanya de protestes i denúncies; seguirem protestant fins assegurar-nos que aquest centre no obri mai les portes. I el passat 14 d gener, PxC ha mostrat la seva cara real, amb la convocatòria d’una “manifestació”: menys de mig centenar dels seus seguidors onejant una bandera franquista.

Tot i això, estem molt agraïts a la reacció popular i unitària davant de fets tant greus. La unitat d’acció enfront el feixisme es mostra cada vegada més com una arma poderosa… Podem. Podem aturar el creixement del feixisme i el racisme. Amb la denúncia, amb l’actitud ferma, plantant cara. I cada vegada som més… 4444 al nostre mur de Facebook, més de tres-centes associacions, centenars de persones adherides… I per ser més efectius cal que ens organitzem. Per fer divulgació, per organitzar activitats, per promoure els grups locals i comarcals, per ser una xarxa cada vegada més trabada, més ben connectada… Per això us demanem que us adheriu -si encara no hi sou- a la Unitat contra el Feixisme i que us afegiu a la propera…

Assemblea General

Dissabte, 28 de gener, 11h,
Centre Social de Sants, C/ Olzinelles 30.

Oberta a totes les entitats i persones que s’han adherit o simpatitzen amb UCFR · Acte a Facebook

Per adherir-vos: http://unitatcontraelfeixisme.org/adherir-vos o bé un mail a info@unitatcontraelfeixisme.org

UCFR a Facebook :  http://www.facebook.com/unitatcfr ·  UCFR a Twitter: http://twitter.com/#!/UnitatvsRacisme

Correu electrònic: info@unitatcontraelfeixisme.org

Llista de grups locals i comarcals: https://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/comarcals

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s