Banderes i símbols franquistes en un acte de PxC a Tortosa

Unitat contra el Feixisme i el Racisme (UCFR) denuncia la presència de símbols, banderes i salutacions de caire indubtablement franquista en un acte de Plataforma per Catalunya (PxC) celebrat el passat dissabte 14 al passeig de l’Ebre a la ciutat de Tortosa.

A la fotografia superior podem veure, junt a la bandera franquista i una salutació feixista, la Chus Herrero (primera per la dreta), Delegada Local de PxC a Tortosa i esposa de Jordi Casanova, regidor de PxC en aquesta localitat. També hi veiem la Carlota Sales (segona per la dreta), destacada militant de PxC a Granollers i parella del cap de llista en aquesta localitat, Ricado Costa Linares.

Altres membres destacats de PxC que varen acudir a la manifestació son: Jesús Fernández, Delegat Comarcal Baix Ebre; Germán Ciscar, Delegat Comarcal Montsià; Yolanda Homedes, Suport a les delegacions locals; Joel Cuello, Delegat Comarcal Terra Alta; Enrique Villegas, Publicitat i Propaganda; Gabriel Cèspedes, Delegat Joventuts Identitàries, Terres de l’Ebre; Raül Sebastià, Seguretat; Jose A. Añón, Delegat Local a la Sènia; així com el seu impulsor Jordi Casanova, regidor a Tortosa.

La manifestació, convocada “contra la violència i la delinqüència” per un grup de veïns, comptava amb el suport explícit i l’autorització per part de PxC, com ho demostra el pamflet que adjuntem. (Aquest suport demostra una gran hipocresia per part de PxC, donat que molts dirigents seus han estat condemnats per violència i delinqüència).

Segons el diari digital Marfanta.com, tan sols entre 40 i 50 persones varen secundar la convocatòria, entre els quals hi havia també membres del partit d’ultradreta España 2000. Més informació-> http://www.lamarfanta.blogspot.com/2012/01/mig-centenar-de-persones-en-la.html

El motiu de l’acte polític era donar suport al regidor de PxC a la localitat, Jordi Casanova, davant unes presumptes agressions. Casanova recentment ha estat polèmic per atacar als menors nouvinguts, acusant-los d’acaparar caramels a la cavalcada de Reis. Més informació ->
http://www.324.cat/noticia/1547852/politica/La-PxC-de-Tortosa-denuncia-la-invasio-immigrant-a-la-cavalcada-dels-Reis

UCFR creu que, una vegada més, es demostra el caràcter inequívocament feixista i franquista de PxC, tot i els seus fútils intents d’emmascarament com a partit democràtic. També ens crida la atenció que es permeti celebrar impunement una manifestació amb símbols franquistes, en un moment en que dues persones de Salt s’enfronten a multes de 4.500 euros, acusades de haver promogut una manifestació contra el feixisme i el racisme l’estiu passat.

Unitat contra el Feixisme i el Racisme
17 de gener de 2012

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s