Octaveta i cartell: No volem feixistes al Clot ni enlloc!

No volem feixistes al Clot, a Barcelona, ni enlloc!
Tanquem el centre nazi

Recentment s’ha descobert, al barri del Clot-Camp de l’Arpa, Barcelona, un ‘centre social’ de clara orientació feixista. En un començament es deia ‘Militia’; ara l’amaguen darrere el nom ‘Tramuntana’.

Ubicat al C/ Independència 333, el local s’inspira directament en Casa Pound, que pertany a un corrent del feixisme italià associat amb atemptats terroristes. Casa Pound es dedica a captar joves mitjançant una oferta de música, beguda, activitats esportives, etc., igual que ho van fer les tropes d’assalt de Hitler als anys 30. Ara aquest local intenta aplicar la mateixa estratègia al barri del Clot.

Aquest centre social nazi l’impulsen dirigents de Plataforma per Catalunya (PxC), un partit feixista que es disfressa de demòcrata.

Tota l’experiència de centres d’aquest tipus demostra que fan augmentar la violència feixista i racista a la zona. Mentre existia un centre feixista en un barri del sud-est de Londres, els atacs racistes a la zona van pujar en un 210%. Un simpatitzant de Casa Pound, que freqüentava un centre com aquest, va cometre un doble assassinat racista a Florència el passat 13 de desembre.

No podem deixar que aquest tipus de feixisme s’arreli: ni al Clot, ni a Barcelona, ni enlloc.

Cal una mobilització unitària, àmplia i ciutadana per fer fora aquesta amenaça feixista.

Cassolada: #ClotSenseNazis
dissabte 31 de març, a les 12h
Cantonada C/ Independència i Rosselló

Unitat contra el feixisme i el racisme: Per a més informació i per adherir-t’hi: info@unitatcontraelfeixisme.orgwww.facebook.com/unitatcfrhttp://unitatcontraelfeixisme.org • Twitter: @ UnitatvsRacisme • Suport econòmic a UCFR: 3025 0001 14 1433439761
Al Clot: forafeixistesdelclot.wordpress.comsantmartiunitatcfr@gmail.com

Baixar els PDF per imprimir i difondre:
Octaveta · Cartell

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s