El concert contra el feixisme al Clot; molt positiu políticament, però va aportar pocs diners

Urgent: Aportació regular a UCFR

Compte bancari d’UCFR: 3025-0001-14-1433439761

Un dels acords de l’última assemblea general d’UCFR va ser fer una crida als militants per tal que facin una aportació trimestral a UCFR. Això té com a objectiu que UCFR pugui comptar amb un coixí econòmic estable per a la seva activitat.

Som conscients que el valor més important d’UCFR és el compromís humà i militant de tothom i quan fem aquesta apel·lació sabem que ho estem plantejant en uns temps molts difícils. En aquest context posem a la vostra consideració aquest mecanisme voluntari que creiem ens ajudarà a donar suport, amb rapidesa, a tots el reptes que tenim per davant en la lluita quotidiana contra el feixisme i el racisme, vingui d’on vingui, sigui on sigui.

Per fer front a les despeses extraordinàries de les tres campanyes que s’han dut a terme arran de les tres tongades electorals, s’ha recorregut a les entitats adherides.

Ara, sense excloure el mecanisme citat, s’ha cregut convenient d’iniciar una via d’obtenció de recursos que tingui una certa continuïtat en el temps. Paral·lelament a aquesta via, se n’estan estudiant d’altres, orientades a activitats puntuals i més concretes (per exemple, concerts).

No cal dir que es tracta d’una aportació voluntària. Ningú no s’ha de sentir pressionat a fer allò que no pot fer.

Qualsevol aportació regular —20 euros al trimestre, 10 euros al mes, o el que sigui, segons les possibilitats de cadascú— contribuiria a obtenir aquesta estabilitat.

Sí que creiem necessari que la primera d’aquestes aportacions periòdiques es fes el més aviat possible. Necessitem urgentment recursos per a les despeses associades a la campanya electoral catalana actual.

Podeu encarregar a la vostra entitat bancària la transferència (mensual, trimestral…) al compte d’UCFR: 3025-0001-14-1433439761

És important que us assegureu que el vostre banc fa constar el vostre nom com a remitent de la transferència

Comissió d’economia
Totes i tots som i fem Unitat contra el Feixisme!
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s