La pressió ciutadana i la lluita unitària fan fora el Casal Tramuntana

Ahir divendres 20 de juny els veïns i veïnes del Clot Camp de l’Arpa vam poder comprovar amb indissimulada alegria com un grup de feixistes marxaven del barri, s’emportaven els mobles i el material que tenien al local del c/ independència 333 i el Casal Tramuntana tancava la paradeta.

Des d’un bon principi, Unitat Contra el Feixisme i el Racisme- UCFR va denunciar que el casal Tramuntana ha estat des de la seva creació ara fa 2 anys un centre de trobada i reclutament feixista que adoptava l’estratègia de passar per un centre esportiu i de lleure. El seu objectiu no ha estat altre que el foment i propagació del racisme, el feixisme, la homofòbia i la discriminació i exclusió d’aquelles persones que no entren als seus paràmetres.

Des d’ UCFR de Sant Martí celebrem que finalment s’hagi pogut fer fora els feixistes del Casal Tramuntana després de la ingent tasca de mobilització que hem estat realitzant durant tot aquest temps. Però de la mateixa manera que expressem la nostra alegria no podem mostrar encara la nostra plena satisfacció, car el Casal Tramuntana pot tornar a obrir com a local social dels feixistes en qualsevol altre barri o municipi del país.

Des d’UCFR de Sant Martí sempre hem declarat alt i clar que no volem feixistes al Clot ni enlloc, i per aquesta raó, ens comprometem amb qui faci falta per impulsar un grup local d’UCFR allí on el Casal Tramuntana vulgui que es torni a instal·lar. La ciutat de Barcelona i cap d’altra ciutat de Catalunya no poden permetre l’existència d’un centre nazi i feixista que contradigui l’esperit de convivència i cohesió del poble català.

Dit això, és clar que avui és un dia important per UCFR: cal celebrar el tancament del Casal Tramuntana, i entendre aquest fet com una victòria col·lectiva, resultat de la mobilització ciutadana, i per aquesta raó convoquem a tots els veïns i veïnes del Clot i del Camp de l’Arpa a celebrar amb nosaltres que hem fet fora el Casal Tramuntana.

UCFR de Sant Martí
21 de juny de 2014

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s