No votis feixista! #NoVotisPxC

No votis cap grup feixista! No votis PxC!

No volem feixistes als ajuntaments!

[castellano]

A les eleccions municipals de maig de 2015, la ultradreta vol, de nou, entrar als consistoris.

L’any 2011, va obtenir regidories arreu de Catalunya. Aprofita la seva presència als ajuntaments per normalitzar el discurs de l’odi i per construir moviments feixistes.

Ara, existeix el perill afegit que la ultradreta utilitzi els tràgics recents episodis a Europa —i el creixement de la islamofòbia— per estendre’s a casa nostra.

Qui més llistes presenta és Plataforma per Catalunya (PxC). Utilitza una retòrica anti-sistema (contra la corrupció, contra la banca…) i parla de “primer els de casa”. Sabem, però, que és el feixisme i el racisme de sempre. Els nazis de Hitler deien el mateix, amb els resultats que malauradament coneixem.

També es presenten altres candidatures d’extrema dreta, incloent-hi diverses escissions de PxC. Una d’aquestes, Som Catalans, advoca per la independència de Catalunya, provant d’aprofitar la conjuntura actual. Tanmateix, cal que la ciutadania sàpiga que el seu impulsor, Enrique Ravello, és un nazi que defensa el racisme genètic, i que el partit amb prou feines dissimula la seva orientació xenòfoba i discriminatòria.

Cal tenir en compte que, tristament, alguns partits institucionals fan seguidisme del discurs xenòfob i racista, per tal de no perdre el vot de certs col·lectius i per guanyar-ne de nous. Amb això, legitimen i reforcen els feixistes de veritat.

Hem de desemmascarar els feixistes i mobilitzar-nos de manera unitària contra ells. També hem de denunciar els polítics sense escrúpols que imiten el seu discurs.

Si tenim problemes als nostres barris, el feixisme i el racisme no els resoldran.

No votis PxC ni cap altra candidatura feixista!

No deixem que ens divideixin!

No passaran!

Octaveta en PDF. Hem produït milers d’exemplars. Els grups locals d’UCFR i les entitats adherides poden recollir materials a: Espai Jove Fontana, Gran de Gràcia 190 (Metro Fontana, L3). Horari

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s