L’ANC s’adhereix a UCFR

L’Assemblea Nacional Catalana ens ha enviat aquest missatge: “Després de les gestions dins de l’ANC us comuniquem que el comitè permanent del secretariat general de l’ANC… va aprovar adherir-se a UCFR.”

Aquest és un important pas endavant en la consolidació d’UCFR com un espai ampli, d’entitats grans i petites i de sensibilitats molt diverses, unides en la seva oposició al feixisme i el racisme. Sumar l’ANC ens reforça en la nostra posició de treballar perquè l’extrema dreta no trobi cap escletxa per créixer aprofitant la qüestió nacional.

Val a dir que aquest fet es dóna en el context de la doble victòria del passat mes de maig, amb el tancament definitiu del centre nazi Tramuntana a Sant Martí i l’expulsió del partit feixista, PxC, de gairebé tots els ajuntaments on tenia presència.

Aquesta nova adhesió es produeix també poc després que una altra plataforma d’entitats amb sensibilitats diverses, com el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) reafirmés el seu suport a l’UCFR; fa poc va donar un premi a UCFR per la campanya de #NoVotisPxC. El CNJC ha començat a plasmar la seva col·laboració en activitats concretes, en primer lloc participant en la consolidació d’un grup local d’Unitat a Badalona.

Sabem, però, que encara queda molta feina per fer. Per això convidem totes les persones que vulguin ajudar en aquesta tasca –com a representant d’una entitat o bé a títol individual–  a assistir a les jornades d’UCFR, el proper dissabte,18 de juliol, a Sant Pere de Ribes.

Les jornades a Facebook: https://www.facebook.com/events/1611243952463756/

Més informació i formulari d’inscripció (gratis!): https://unitatcontraelfeixisme.wordpress.com/2015/06/29/jornades-de-formacio-i-reflexio-ducfr/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s