Denunciem la islamofòbia

A l’atenció de l’Hotel Ayre Caspe:

El dissabte 3 de juny a les 11 h, l’Associació Dones Contra la Islamització té programat un acte a les instal·lacions de l’Hotel Ayre Caspe amb la participació anunciada del partit xenòfob SOM catalans, partit liderat per Ester Gallego i Enric Ravello, ambdós exmembres del conegut partit d’ultradreta Plataforma per Catalunya; i probablement amb la participació de delegacions de partits feixistes i d’extrema-dreta de diversos països europeus amb els quals tenen contacte, com la Lliga Nord italiana i el Vlaams Belang flamenc. Organitzacions, totes elles, on milita gent que ha estat ja condemnada per delictes d’odi.

Ens sembla important recordar que Enric Ravello va militar a l’organització neonazi CEDADE (liderada durant anys per Pedro Varela, propietari de la Llibreria Europa, centre de reunió i difusió nazi que va estar desmantellat l’any passat).

En aquest article es por veure un Ravello que es mostra obertament racista: http://bit.ly/2qTtzX8

Amb aquesta nota, voldríem transmetre’ls el nostre malestar i indignació per la cessió de les instal·lacions del seu hotel a l’Associació Dones Contra la Islamització i a SOM catalans per la realització de qualsevol tipus d’acte, ja que és de sobres coneguda la política racista, xenòfoba i excloent que practiquen aquestes organitzacions.

Per aquests motius, i per a conservar el bon nom de l’empresa, els preguem encaridament que retirin la concessió de les seves instal·lacions i que s’anul·li l’acte feixista i racista que té previst realitzar l’Associació Dones contra la islamització. La realització d’un acte d’aquestes característiques a les seves instal·lacions, els marcaria d’ara endavant com una empresa de connivència amb les idees del racisme i la xenofòbia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s