Contra la presència de grups feixistes

Davant la situació de les darreres setmanes a Catalunya, des d’Unitat contra el Feixisme i el Racisme denunciem:

  • Les reiterades accions violentes i agressions per part de grups feixistes.
  • La manca de rebuig, per part de l’organització Societat Civil Catalana, de la presència de catorze grups feixistes en la mobilització del dia 8 d’octubre convocada per aquella entitat. I més encara quan tots aquests grups feixistes van animar els seus seguidors a participar en l’esmentada mobilització.
  • La deriva autoritària del govern del Partit Popular en resposta a la situació política que es viu a Catalunya.
  • L’actitud del govern del Partit Popular de permissivitat davant les nombroses agressions feixistes. Aquesta permissivitat afavoreix la presència creixent de grups feixistes i en normalitza la presència. Denunciem també que el Partit Popular no condemni la participació de càrrecs públics i militants del seu partit en accions feixistes.
  • El suport que donen certes formacions polítiques als posicionaments autoritaris i d’impunitat del feixisme promoguts pel Partit Popular.

Per tot això, Unitat contra el Feixisme i el Racisme vol convocar la ciutadania a una manifestació contra la presència de grups feixistes a casa nostra i arreu.


S’estan concretant els detalls d’una manifestació unitària contra les agressions feixistes, previsiblement el dissabte 18 de novembre. Esperem publicar la convocatòria definitiva aviat.

Deixa un comentari