Que no t’enredin amb Tabàrnia… PxC, partit racista!

[En castellano]

Plataforma per Catalunya (PxC) fa una bona temporada que encadena fracassos. Fan fora per massa ambigu amb l’independentisme el seu líder, Josep Anglada, i aquest denuncia els seus antics companys de partit per temptativa d’homicidi. A Mataró, Juan Gabriel Ponce acusa la regidora de la ciutat Mónica Lora d’opacitat amb els comptes.

El resultat? Una desfeta electoral arreu de Catalunya. I no semblava que els xenòfobs tinguessin massa perspectives de tornar a l’Ajuntament de la nostra ciutat… Fins que s’han situat al capdavant del moviment per la unitat d’Espanya i per les pensions.

Per què a UCFR creiem que no els hem de deixar cap espai, enlloc?

PxC forma part d’una coalició de partits ultres amb membres imputats per tinença d’armes i associació il·lícita en un grup neonazi

El partit de Lora està coalligat amb el valencià España 2000 a Respeto. El que fou regidor de la formació valenciana a la localitat de Silla, José Alejandro Serrador Ferrer, va ser imputat per la seva pertinença al grup desarticulat el 2005 Frente Antisistema. A ell i a 17 persones més, entre les quals hi havia l’assassí de Guillem Agulló, Pedro Cuevas, se’ls acusava de fer proselitisme nazi i de tenir armes de foc semiautomàtiques i fins i tot un llançagranades en desús.

Mataró acollí la reunió de la coalició Respeto el novembre de l’any passat.

José Alejandro Serrador Ferrer, dempeus, en una foto d’arxiu..
José Alejandro Serrador Ferrer, dempeus, en una foto d’arxiu.

Membres del partit neonazi Movimiento Social Republicano (MSR) i ara a PxC han encapçalat les protestes mataronines

L’ex membre el neonazi MSR, Jordi de la Fuente, encapçalà la manifestació pro Tabàrnia duta a terme a principis de juny a la capital del Maresme. Entre els assistents hi havia Alejandro Fernández, conegut per la seva relació amb diputats dels neonazis grecs d’Alba Daurada. El portaveu de Mataró es Queda a Espanya, Jose Casado, ha fet mofa de grups antifeixistes a Twitter al costat de de la Fuente.

Jose Casado i l’antic militant del grup neonazi MSR i actual dirigent de PxC, Jordi de la Fuente, es riuen de l’antifeixisme.
Jose Casado i l’antic militant del grup neonazi MSR i actual dirigent de PxC, Jordi de la Fuente, es riuen de l’antifeixisme.

PxC ja està utilitzant el grup de Facebook de Mataró es Queda a Espanya, del qual Mónica Lora n’és administradora, per inocular missatges islamòfobs

L’exclusió contra els nostres veïns musulmans ha estat un dels eixos vertebradors de la candidatura xenòfoba. Ho van provar a Pineda de Mar, sense èxit, i ho estan provant al carrer Japó de Barcelona. No es pot donar cabuda a aquests discursos, enlloc, contra ningú!

PxC utilitza el grup de Facebook de “Mataró es Queda a Espanya” per promoure l’odi vers el veïnat musulmà.
PxC utilitza el grup de Facebook de “Mataró es Queda a Espanya” per promoure l’odi vers el veïnat musulmà.

PxC es trobaria rere Grups de Defensa i Resistència (GDR) com els Segadors del Maresme, implicats en alguns episodis de violència a la comarca

Segons el columnista de La Gaceta Eduardo Arroyo, Mónica Lora, amb la integrant d’España 2000 Inmaculada Sequí, les dues a Respeto, van fer entrega als Segadors del Maresme de la recaptació popular duta a terme per donar-los suport financer. El que constata la vinculació entre PxC i el GDR.


Octaveta produïda per UCFR Maresme

Octaveta_PxC Mataro CAT en PDF per baixar

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s